Att vara arbetsgivare är både roligt och utvecklande men det är också ansvarsfyllt. Oavsett om du sitter i styrelsen eller arbetar praktiskt i verksamheten har du som arbetsgivare det yttersta ansvaret när det gäller såväl arbetsrätt som arbetsmiljö på i din verksamhet. Då är det viktigt att du har koll på de lagar och avtal som gäller.

Vi på IDEA vet vilka förutsättningar som gäller och vilka utmaningar som kan uppstå i en ideell organisation. Vår ambition är att ge dig den kunskap du behöver för att bli trygg och säker i din arbetsgivarroll.

IDEA har återkommande en mängd olika utbildningar, från grundläggande till fördjupning och specialkurser. Vi rekommenderar i första hand våra ordinarie utbildningar, men om ni är många inom din organisation eller har speciella önskemål, då går det även att beställa en anpassad utbildning.

Läs mer om anpassade utbildningar BESTÄLLNINGSKURSER

Utbildningar hösten 2020

Nu är den första utbildningen för höstterminen inplanerad. Fler kommer inom kort. Håll utkik här på IDEA:s webbplats, vi uppdaterar allt eftersom tid, plats och innehåll blir fastställt.

Läs mer om respektive utbildning och anmäl dig via länkarna nedan.

ARBETSMILJÖ GRUNDKURS

ARBETSMILJÖ – FORTSÄTTNINGSKURS

Om din organisation har önskemål om tid och plats för någon av våra utbildningar, kontakta oss och berätta om vilka behov som finns.

Efterfrågan styr utbudet och där det finns ett tillräckligt stort underlag av deltagare kan kurser förläggas. Vi kan även specialanpassa utbildningar specifikt för er organisation.

Om du har några frågor är du välkommen att höra av dig till mig.

Inger Thunvik
Kursansvarig IDEA
inger.thunvik@ideella.se